Vatan borcunu ödemek için (ki benim borcum yok alacağım var) ankaraya bu gece saat 1 itibari ile gideceğim.157 gün aranızda olamayacağım!Hepiniz rabbime emanetsiniz!Herkese hakkım helaldir sizde helal ediniz.
157 gün sonra rabbin izni ile görüşmek üzere.Herkesi ALLAHa emanet ediyorum.
Aleyküm selam.
İnşaAllah döndüğünde, Pazar günü beni Topkapıda bekletmenin hesabını sorma hakkımı mahfuz tutarak varsa bizim haklarımız da helal olsun.
Ankaraya gitmişken, bizim alacakları da tahsil ediver bi zahmet, komisyonu neyse veririz.
Gördüğün gibi "gündem" belli odakların sürekli taarruzu nedeniyle "suni" konularda kilitlenmiş durumda! Bu tıkanıklık bize de sirayet etti....hem de fena halde! Sen "dedikoduların" menbaından yeni gelmiş "taze" kuvvet olarak bi el at ki.....
En kısa zamanda görüşmek üzere tekrar hoşgeldin. Dua ile vesselam
Kendisi gayet iyi de foruma bir gelse de şu tahsil edilmiş alacaklarımızdan hisselerimizi istesek diyorum. Hepimizin alacakları çok birikti ne de olsa.
Her mesajin içeriginden, sadece ve sadece yazari sorumludur.
Mesaj içeriklerinden dolayi Forum yöneticileri ve moderatörleri sorumlu tutulamaz.
Ayrica bu site dosyalari kendi sunucusunda barindirmamaktadir ve sorumluluklari kaynaklara aittir. Hak sahibinin talebi durumunda sitemizden kaldirilacaktir.